Дженифър Лопес и годеникът й Алекс Родригес отложиха за неопределено време своята звездна ВИП сватба, която трябваше да се проведе през лятото и беше очаквана с огромно нетърпение.

44-годишният бивш бейзболист и 50-годишната певица взеха трудното решение заради пандемията от кронавирус, информира „E! News“.

Сватбената церемония трябваше да се състои в Италия, но заради световната здравна криза няма изгледи, че бракосъчетанието на звездата ВИП двойка може да се състои в скоро време.

„Двамата от седмици се измъчваха с вземането на това решение. Тъй като в обозримо бъдеще не се вижда завръщането към познатия ни нормален живот, те прецениха да отложат сватбата си за по-добри и по-сигурни времена. Всички поканени гости вече са уведомени“, твърди източник на изданието, цитирано от "Блиц".

В момента Джей Ло и Ей Род, заедно с децата си, са изолирани в своя дом и се пазят от върлуващата в САЩ зараза от COVID-19.

Преди около месец се появи информация, че ВИП двойката обмисля да направи оферта за закупуването на бейзболния клуб Ню Йорк Метс и дори търсеше посредничеството на една от най-големите финансови институции в света. В последните дни обаче се оказа, че Родригес и Лопес са размислили и няма да стават собственици на отбора.